Norges beste håndballkyllinger

G20-laget til Nærbø ble norgesmestere i håndball i romjula. Det er første gang Nærbø Idrettslag tar en nasjonal tittel, og Hå Rugeri er en av de stolte samarbeidspartnerne. Norges beste kyllinger sponser altså landets beste håndballkyllinger.

Hå Rugeri er personlig sponsor for Rassin Haugseng (19), back og strekspiller på vinnerlaget. – Han er vår kylling, sier Ragnhild Reime Horpestad, sponsoransvarlig i Hå Rugeri.

Å støtte opp om det lokale idrettslivet er viktig for oss. Det handler først og fremst om å ha et godt og sunt lokalmiljø, men når prestasjonene er på toppnivå har det enda større relevans for oss som produserer kanskje verdens sunneste og sterkeste kyllinger, sier Reime Horpestad.

– ­Å vinne NM er det største jeg har vært med på, sier Rassin Haugseng. Nittenåringen spiller vanligvis back, men måtte også jobbe som strekspiller i finalen mot Haslum.

– Det er vilt tungt å spille strek. Det er knuffing og slåssing hele tiden. Absolutt ikke noe for kyllinger, sier unggutten som likevel klarte å holde hodet kaldt.

Selv om Haugseng er sponset av Hå Rugeri, spiser han ikke mer kylling enn de andre på laget. Men en del kylling går ned likevel.

– Kylling er jo knallgodt, sier han.

– Norske kyllinger er de sunneste og sterkeste i verden, og ”håndballkyllingene” fra Nærbø ligger ikke langt etter, hevder håndballentusiast Ragnhild Reime Horpestad i Hå Rugeri.

  tilbake