Ny logo, nytt slagord, ny profil

Som du ser, er nettsidene våre blitt aldeles nye. Det samme er logoen vår og den visuelle identiteten for øvrig. For oss handler det om å synliggjøre en bevisst satsing. Vise at ting skjer, at vi er på hogget, i forkant.

Logoen vi har fått laget, er mer enn bare til pynt. Den forteller viktige ting om oss. Den sier hva vi holder på med, hva vi leverer, hva vi står for. Samtidig er den leken og trivelig – fordi vi tror på verdien av humør, trivsel og jordnærhet.

Ha-Rugeri-logo-forklaring

Sammen med ny logo har vi også valgt å lansere et nytt slagord: «Vi klekker stjerner.» Stjerner symboliserer kvalitet, stjerner er noe å strekke seg etter. Og våre kyllinger er helt der oppe, i toppsjiktet, klar for å bli det kvalitetsproduktet du ønsker å levere til slakt.

Vi bruker hodet

At vi bruker våre egne hoder, sier seg selv. I vår nye “drakt”, vår nye kommunikasjon, har vi imidlertid også valgt å la kyllingene få lov til å være med. La dem være fotostjerner, rett og slett. De fortjener det. Og vi synliggjør noe som vi aldri må glemme i det daglige arbeidet: Hver eneste kylling er et individ og skal behandles med omsorg og respekt.

Ved å gi kyllingene hodeplagg, setter vi fokus på ulike sider ved Hå Rugeri og det vi holder på med. Sammen med kunder og samarbeidspartnere skal vi fortsette å vokse, fortsette å lære, fortsette å begeistre. Sammen skal vi være stolte!

  tilbake